Palvelukoti Satama
Kontiomäki

Tervetuloa mummolaan! Palvelukoti Satama tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista kodinomaisessa ympäristössä Kontiomäellä. Meillä niin asukkailla kuin hoitohenkilökunnallakin on hyvä olla.

”He iloitsivat, kun tuli tyyni, ja hän vei heidät toivottuun satamaan.” Ps. 107:30

Ympärivuorokautinen palveluasuminen

Palvelukoti Satamassa on 10 ympärivuorokautisen palveluasumisen asukaspaikkaa. Asukkailla on käytössä yhteiset wc:t ja kylpyhuoneet. Huoneessa on hoitosänky ja verhot, mutta muuten asukas sisustaa huoneen omilla kalusteilla. Palvelukodin keittiö ja ruokasali sijaitsevat yhteisissä tiloissa. Yhteiset ruokailuhetket toisten asukkaiden ja henkilökunnan kanssa tarjoavat seuraa ja tuovat turvallista rytmiä arkeen.

Satamassa tarjoamme myös lyhytaikaishoitoa ja päivähoitoa.

Ympärivuorokautisen palveluasumisen maksut

Palvelukoti Sataman arki

Välittäminen, lämpö ja ilo ovat tärkeimpiä arvojamme tarjotessamme palveluasumista kodinomaisessa hoivakodissamme. Meillä kristillisyys näkyy lähimmäisen välittämisessä ja katsomme elämää ilon kautta. Tämä näkyy päivittäisessä arjessa positiivisuutena, avoimuudella ja välittömyytenä. Meillä esimerkiksi jokainen hoitohenkilökunnan jäsen tuo omalla persoonallaan vaihtelua ja ohjelmaa eläväiseen arkeen. Välillä leivotaan, toisinaan tehdään vastoja ja lauletaan yhdessä.

Tervetuloa tutustumaan, millainen on arki hoivakodissamme. Jos tahdot tarkempia tietoja, älä epäröi olla yhteydessä! Olemme täällä sinua ja lähimmäisiäsi varten.

Sijainti

Osoite: Kontiomäentie 8, 88470 Kontiomäki

Hoitajat
0440 845 272
satama@kristillistahoivaa.fi 

Omavalvontasuunnitelma