Palvelukoti Arkki
Kajaani

Palvelukoti Arkki sijaitsee Kajaanin pohjoispuolella viihtyisässä Teppanan kaupunginosassa, 500 m keskustasta. Asukkaat pääsevät ulkoilemaan Arkin kauniilla pihalla sekä parvekkeella. Asukkailla on mahdollisuus ulkoilla myös läheisellä Pöllyvaaran ulkoilualueella ja käydä tutustumassa kulttuurihistoriallisiin Kajaanin linnan raunioihin.

Arkki järjestää ympärivuorokautisen palveluasumisen ja yhteisöllisen palveluasumisen ohella kuntoa ylläpitävää hoitoa iäkkäille, monisairaille sekä mustihäiriöisille asiakkaille, jotka eivät selviydy päivittäisistä toiminnoista itsenäisesti.

”Niin kauan kuin maa pysyy, ei lakkaa kylväminen eikä leikkaaminen, ei vilu eikä helle, ei kesä eikä talvi, ei päivä eikä yö.” 1. Moos. 8:23

Arkki 1 – Ympärivuorokautinen palveluasuminen

Arkki 1 muodostuu palvelukodin alakerrasta, jossa sijaitsee 14 kappaletta ympärivuorokautiseen palveluasumiseen varattua huonetta. Huoneet ovat kooltaan 21 – 23 m² ja jokaisessa huoneessa on oma wc ja kylpyhuone. Huoneessa on hoitosänky ja verhot, mutta muuten asukas sisustaa huoneen omilla kalusteilla. Palvelukodin keittiö ja ruokasali sijaitsevat yhteisissä tiloissa. Yhteiset ruokailuhetket toisten asukkaiden ja henkilökunnan kanssa tarjoavat seuraa ja tuovat turvallista rytmiä arkeen.

Ympärivuorokautisen palveluasumisen maksut

Arkki 2 – Yhteisöllinen asuminen

Arkki 2:sen muodostaa palvelukodin yläkerta, jonka 12 huonetta on varattu yhteisölliseen asumiseen. Huoneet ovat kooltaan 21 – 35 m² ja asukas voi itse sisustaa huoneet omilla kalusteilla. Huoneissa on oma keittiönurkkaus, wc ja kylpyhuone. Yläkerrasta löytyy viihtyisä oleskelutila ja saunaosasto. Asukkaat miettivät yhdessä henkilökunnan kanssa mielekästä arjen tekemistä ja yhdessä oloa.

Yhteisöllisen asumisen maksut

Sijainti

Osoite: Uitontie 4, 87200 Kajaani

Yksikön johtaja Sirkka Ohtonen, 044 977 3761  sirkka.ohtonen@kristillistahoivaa.fi 

Vastaava sairaanhoitaja Eija Hakkarainen, 044 244 2401                   ma-pe klo 9-16 eija.hakkarainen@kristillistahoivaa.fi

Hoitajat alakerta 044 242 1302, hoitajat yläkerta 044 983 1269

Omavalvontasuunnitelma