Yhteisöllinen asuminen
– tukea ja turvaa arkeen

Yhteisöllinen asuminen sopii iäkkäille, monisairaille sekä muistihäiriöisille henkilöille, jotka kaipaavat tukea ja turvaa arkeensa, mutta eivät tarvitse jatkuvaa hoivaa.

Yksilöllistä hoivaa

Yksilöllinen hoiva tulee asukkaan omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Usein fyysiset rajoitteet tai muistisairaus luovat arkeen haasteita. Meille on erittäin tärkeää, että kaikki asukkaat, mukaan lukien muistisairaat, saavat lääkehoidollisten ja perustarpeidensa lisäksi elää niin toiminnallista ja omannäköistänsä elämää kuin vain on mahdollista. Tämä tarkoittaa päivittäisten aterioiden lisäksi hoivaa ja huolenpitoa sekä viihtyisää yhdessäoloa.

Yhteistä tekemistä

Arki on elämää täynnä, yhdessä vietetään aikaa laulaen, jutellen tai vain muuten yhdessä tv:tä katsellen yhteisessä oleskelutilassa. Sauna lämpiää monta kertaa viikossa ja yhteiset kahvitteluhetket yhdistävät asukkaita. Asukkaat voivat kokoontua säännöllisesti suunnittelemaan yhteisiä tarpeita ja toiveita vastaavia toimintoja. Kesällä vietämme paljon aikaa yhdessä ulkona pelaillen ja kesäpäivistä nauttien.